Dit weekend is het “Open Tuinen Weekend”

BERKELLAND  – Dit weekend, zaterdag 15 en zondag, 16 juni is het weer het landelijke Open Tuinen Weekend. Veel prachtige tuinen zijn op deze twee dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Voor alle deelnemers in Berkelland kun je kijken op de website www.berkelland.groei.nl

Borculo
In Borculo is onder andere de tuin van Jan en Terry Schravesande (foto) op beide dagen open. “Zoals ieder jaar wordt u hartelijk ontvangen onder het genot van koffie of thee en iets lekkers erbij. Gerda Garthoff exposeert haar keramiek in de tuin. Zij is natuurlijk bekend van de ijsvogels, geïnspireerd door ons huis ‘de ijsvogel’, de vlinders en andere voorwerpen. We hebben ons best weer gedaan om er iets van te maken”. Laat Jan weten.

Informatie
De tuin van Jan en Terry Schravesande is te vinden aan de Dr. Scheylaan 3 in Borculo

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven