Een verNIEUWende podotherapiepraktijk in Eibergen

EIBERGEN – Per 1 april is Maikel Caarels met zijn praktijk ProKinesis podotherapie gestart in het pand van FysioGrip aan Kleine Hagen 2 in Eibergen. Hij is daar iedere maandagochtend aanwezig.
Opleiding
Maikel is in 2008 afgestudeerd van de opleiding podotherapie in Enschede en heeft in 2013 de opleiding sportpodotherapie in Eindhoven afgerond. Hij is in 2009 vanuit Enschede begonnen met zijn praktijk. In 2013 heeft Maikel de verbijzondering tot sportpodotherapeut afgerond. Vanuit deze specialisatie helpt hij alle actieve mensen optimaal bewegen en werkt hij sinds 2018 op afroepbasis voor FC Twente en de FC Twente/Heracles Academie. “Ik geloof dat een gezond en actief leven begint bij je voeten. Als de essentiële basis voor je lichaam waarmee je vrij kunt bewegen verdienen ze speciale aandacht. Mijn visie is gebaseerd op het belang van een sterke, stabiele fundering om je leven vol energie te ondersteunen. Ik doe er alles aan om jouw voeten in optimale conditie te brengen, zodat je vrij kunt bewegen en kunt genieten van alle activiteiten die het leven te bieden heeft.” Vertelt Maikel.
Plezier in bewegen
Bij ProKinesis staat jouw plezier in bewegen centraal. Blessures of klachten mogen je niet weerhouden van een actieve levensstijl. “We streven ernaar om jou te ondersteunen met doelgerichte oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften, zodat je vrijuit kunt bewegen en volop kunt genieten.” Bij ProKinesis zijn alle mensen, jong en oud, die houden van bewegen welkom. “Een actieve levensstijl is voor jou erg belangrijk en wij helpen je graag deze levensstijl te behouden.”
“In mijn behandeling staat de cliënt centraal. Ik neem ruim de tijd om te luisteren naar jouw verhaal en hoe de blessure invloed heeft op je dagelijks leven. Ik benader jouw blessure altijd vanuit de ‘waarom’-vraag. Waarom heb je last van deze klacht? Waarom beweegt de voet op deze manier? En waarom sluit deze behandeling goed aan op jouw hulpvraag? Door deze aanpak krijg jij altijd goed onderbouwde oplossingen aangereikt die zijn afgestemd op jouw situatie als individu.”
Twijfel je of Maikel je kan helpen? Hij biedt altijd een gratis screening aan. Deze kan telefonisch ingepland worden. Direct een afspraak maken kan ook via de online agenda op prokinesis.nl of via 053 203 20 72.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven