Eerstelijns bijeenkomst Ruurlo Vitaal


RUURLO – Hoe krijgen en houden we de mensen in Ruurlo gezond, fit en vitaal? En wie werken er nu allemaal in de 1e lijn in Ruurlo, kennen we elkaar allemaal?  Dat zijn de hoofdvragen die aan bod kwamen bij de eerste 1e-lijnsbijeenkomst georganiseerd door de werkgroep Ruurlo Vitaal op dinsdagavond 18 juni in het Kulturhus Ruurlo. Zo’n 30 eerstelijners, zoals apotheker, fysiotherapeut, beweegmakelaar, thuishulp, diëtiste en huisartsen kwamen samen na werktijd en kregen een heerlijke voedzame gezonde maaltijd voorgeschoteld door Rocco Trattoria Ruurlo. Na het openingswoord van huisarts Jan Nikkels werden de aanwezigen meegenomen in een interactieve “Ren je Rot” quiz. We blijken elkaar allemaal nog lang niet te kennen of het gezicht bij het mailcontact te missen. Daarna werden de deelnemers verdeeld over vier tafels met gespreksleiders.

 

Vier vragen
De vier vragen die aan bod kwamen zijn; Waar denk je aan bij Ruurlo Vitaal? Waar heeft Ruurlo behoefte aan? Hoe betrekken de inwoners van Ruurlo bij onze plannen? Wat zou jij voor Ruurlo Vitaal kunnen betekenen? De uitkomsten werden als afsluiting van de avond kort met elkaar gedeeld. Er werden samen veel nieuwe ideeën bedacht. De eerste reacties zijn erg positief en deze avond gaat zeker een vervolg krijgen. Mocht u nu zelf een goed idee hebben of ook iets kunnen betekenen voor Ruurlo Vitaal, neem dan contact op met de werkgroep via Sport Federatie Berkelland 0545-476727 of [email protected]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven