Gymlessen Zone.college Borculo op de Bakermat in Beltrum

BELTRUM/BORCULO – Van 27 t/m 31 mei werden bijna alle gymlessen van de 1e t/m de 3e jaars leerlingen van het Zone.college Borculo buiten verzorgd op het mooie survivalrunterrein genaamd De Bakermat van de Stichting Survivalrun Beltrum.

Clinics
Het Zone.college Borculo survivalrunt af en toe een paar dagen, deze en vele andere clinics worden geregeld door de Sport Federatie Berkelland. Dit jaar werd een hele gymweek ingepland op de locatie in Beltrum. De lessen werden zo verzorgd door de instructeurs van de Survivalrun Beltrum dat iedere leerling op zijn of haar eigen niveau deel kon nemen aan de lessen.

Helpen
De eigen docenten lichamelijke oefening van het Zone.college waren er natuurlijk bij aanwezig om de leerlingen te helpen waar mogelijk en leerden zelf ook van de technieken die werden toegepast. De leerlingen konden zich goed uitleven op de uitdagende hindernissen in Beltrum. De Stichting Survivalrun Beltrum en VIOS Beltrum worden bedankt voor het beschikbaar stellen van hun accommodatie.
Einde persbericht

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven