Keramiekdag bij Museum Boerderij de Lebbenbrugge in Borculo

BORCULO – De Lebbenbrugge staat 9 juni van 11.00 tot 17.00 uur in het teken van aardewerk. De deelnemende keramisten willen hun werk graag aan de bezoekers tonen.

Verscheidenheid
Op deze zondag is een grote verscheidenheid aan keramische voorwerpen te bezichtigen en te koop , van kleine tot grote werken van moderne sculpturen tot monumentale objecten. Van ragfijn porselein tot stoere beelden en van abstracte kunstwerken tot realistische portretten: de kunstenaars laten zien dat er van alles mogelijk is in keramiek. Zij zullen uw vragen beantwoorden over het opzetten van een nieuw kunstwerk – het op kleur brengen d.m.v. veel verschillende technieken o.a. glazuur-raku stook-naked raku – pit fire – oxides en kleurpigmenten.

Informatie
Dus kom langs om te genieten van de verhalen en de kunstwerken bij de Museum Boerderij De Lebbenbrugge aan de Lebbenbruggedijk 25 Borculo. Let op deze zomer iedere tweede zondag van de maand extra actie bij de Museum Boerderij De Lebbenbrugge Het terrein is open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Toegang tot de kunstenaarstuin is gratis. Koffie, thee, fris met of zonder koek of appeltaart is te verkrijgen op het tuinterras of binnen in het bezoekerscentrum.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven