Kom naar het lunchconcert van muziekvereniging Volharding

BORCULO – Op zondag 30 juni 2024 geeft de harmonie van Muziekvereniging Volharding een gezellig lunchconcert op het plein voor brasserie De Bakkerieje, samen met de harmonie van Excelsior Gelselaar.

Terras
Kom tussen 12.00 uur en 13.00 uur luisteren naar vrolijke Spaanse klanken, een toffe medley van Bon Jovi en nog veel meer verrassende muziek. Pak een plekje op het vernieuwde buitenterras van De Bakkerieje, bestel een lekker kopje koffie met gebak of een smakelijk broodje, en geniet van de muziek in een gezellige sfeer.

Jubileumjaar
Dit lunchconcert is onderdeel van de feestelijkheden rond het 90-jarig jubileum van de vereniging, dat wordt gevierd met verschillende leuke activiteiten en concerten. Zaterdag 20 april was de aftrap van het jubileumjaar van Volharding. Tijdens een feestconcert in samenwerking met de band Reflexxion werd een gezellig programma neergezet met muziek van onder andere Guns ’n Roses, Robbie Williams en Tina Turner.

Reünieconcert
In november organiseert de vereniging een speciaal reünieconcert. Oud-leden van de vereniging worden benaderd en zijn van harte uitgenodigd om mee te komen spelen. Je kunt je ook alvast aanmelden via [email protected]
De vereniging hoopt dat zoveel mogelijk oud-leden zich aanmelden om er samen een mooi reünie-concert van te maken. Houdt voor meer informatie de website en social media van muziekvereniging Volharding in de gaten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven