Mark Tackenkamp krijgt “eigen” kleedkamer bij afscheid DEO 1

BORCULO – Vorige week tegen Neede namen we al even kort afscheid van ‘one of the all time greats’ van DEO; Mark Tackenkamp. Mark speelde 25 jaar onafgebroken in het eerste van DEO. “Bij ons vlaggenschip heeft hij vele successen gevierd, zowel individueel als met het team. Eén kampioenschap en verschillende promoties mochten we met hem vieren. Na bijna 600 officiële wedstrijden, 272 competitiegoals, 10 in de beker en 2 in de nacompetitie heeft Mark zijn carrière bij DEO 1 nu definitief afgebroken”. Zo laat de club weten.

In stijl
Zo’n grote speler verdiende meer dan een ‘stil’ afscheid. Daarom werd er gisteren een heuse testimonial voor Mark georganiseerd. Een afscheidswedstrijd in stijl tussen het huidige DEO 1 tegen een samengesteld team van (oud) spelers, trainers en leiders waar Mark mee heeft samen gespeeld. In speciaal gedrukte shirts en (ome) Henk Sprukkelhorst als scheidsrechter werd er voor 2x 35 minuten afgetrapt. Met een overweldigende opkomst bleek maar weer eens hoe speciaal Tackenkamp voor één ieder is.

Kleedkamerbord
Na afloop vertelde organisator Huub Kornegoor wat statistieken en anekdotes over 25 jaar Tackie en kreeg Mark van voorzitter Joke Pot een kleedkamerbord overhandigd. Zijn naam zal nu voor altijd prijken op één van de kleedkamers op sportcomplex Dijkhoek.  Met familie, vrienden, leden en teamgenoten bleef het nog lang gezellig in de kantine…

Foto’s: RH Fotografieen Jaime Lebbink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven