Morgenavond ”Efkes stille staon bie…..” op de begraafplaats in Gelselaar

GELSELAAR – De Werkgroep Begraafplaats Gelselaar (WBG) verzorgt, in overleg met de gemeente Berkelland,  sinds 2016  het onderhoud van de begraafplaats in Gelselaar.  Het streven van de WBG is om de begraafplaats meer te laten zijn dan alleen een plaats waar je komt om een graf te bezoeken. Een plek waar je graag even in alle rust wilt en kunt zijn als in een park, onder de kolossale prachtige bomen. In feite een “brug tussen dood en leven”. Een plek waar je samen met anderen eventueel herinneringen kunt delen. In dat kader organiseert de werkgroep jaarlijks deze bijeenkomst met tekst, muziek en zang

Niet religieuze
”Efkes stille
staon bie…..” is een niet religieuze bijeenkomst en bedoeld voor iedereen die overleden geliefden, familie of vrienden op persoonlijke wijze willen herdenken. Ook als deze niet op de begraafplaats Gelselaar liggen of elders verstrooid zijn. Medewerking zullen verlenen: WBG, Jaap en Jopie Nijstad, gedichten voorlezers, popkoor SoSjaal en Half Gas.

   

Zitplaatsen
De werkgroep zorgt voor zitplaatsen en ontvangt u vrijdagavond  14 juni om 19.30 uur graag met een kop koffie/thee en een programmaboekje. Na afloop kan mengebruik maken om de aangeboden lichtjes van de werkgroep op graven te plaatsen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven