Open deuren dagen bij Huis-Tuin Galerie Arti-Rita in Gelselaar


GELSELAAR – Kunst ontmoeten tijdens de opendeurdagen. “Dit voelt nu al als een geschenk”.  Zeggen Gé en Rita Veltmaat. “Wat is er mooier dan samen met u te mogen genieten van de vele kunstwerken”.

Eigen werk
Op zaterdag 6 en zondag 7 juli, maar ook op zaterdag 3 en zondag 4 augustus, is de Huis-Tuin Galerie van het tweetal in Gelselaar geopend. Eigen werk Schilderkunst Kleurrijke Abstractie; Rita Veltmaat en Fotografie; Gé Veltmaat. Er is veel te zien, zowel binnen in huis als buiten in de tuin. Laat u verrassen. Voel u nu al meer dan welkom.

Ander tijdstip
Wilt u graag op een ander tijdstip? In overleg is er veel mogelijk. Huis- Tuin Galerie vindt u in het buitengebied van Diepenheim, precies op de grens van Gelselaar.  ’t Schoman 19. Voor meer informatie; www.arti-rita.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven