Parlijn in Eibergen opent haar deuren

EIBERGEN – Parlijn biedt haar cliënten al ruim 16 jaar zorg op maat en heeft ruime ervaring in het persoonlijk begeleiden en het geven van een zinvolle daginvulling voor doelgroepen met uiteenlopende problematieken en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we bij de mensen thuis, op onze dagbesteding en/of het werkbedrijf. Vaak ook in een combinatie, wat resulteert in korte lijnen en snelle communicatie.
Open Huis zaterdag 6 juli 2024
Op zaterdag 6 juli 2024 opent Parlijn haar deuren van 13:00 – 17:00 uur. Laat je deze dag informeren over onze zorg en wij laten zien waar het binnen Parlijn allemaal om draait: ‘Maatwerk’. Onze shop is ook geopend en heeft mooie acties. Wees welkom, de koffie staat klaar! Kun je deze dag niet, maar toch belangstelling? Neem dan contact op om een ander moment af te spreken: 0545-843489

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven