1500 bezoeker bij Power of Flower Inspiratiedag bij ‘de Scholte’ in Geesteren

GEESTEREN – Vandaag stond bij Bloemen en zorgboerderij ‘de Scholte’ in Geesteren de dag in het teken van de Power of Flower! Dat zag je op vele manieren terug.

Unieke producten
Rondom de boerderij was er een zomerfair met minstens 40 standhouders die elk hun eigen unieke producten verkochten zoals pindakaas, cider, likeuren, planten, kussens, haakwerk, glas producten, tuinsproeiers, handgemaakte kinderkleding en nog veel meer. Veelal lokale standhouders!

Fit-Art
In samenwerking met Fit-Art was er de mogelijkheid om mee te doen met verschillende workshops zoals gutsen, papierscheppen, canyotype en wolvilten. In al deze activiteiten kwamen de bloemen weer terug. Bij deze workshops kon je zolang er plek was kosteloos aansluiten om zo iedereen kennis te laten maken met de vele creatieve mogelijkheden. Of je kon mee bouwen aan een mega groot insectenhotel. Want wat is een (bloemen)tuin zonder insecten. Heel belangrijk dus om hier bij stil te staan!

Muziek
De Bigband Berkelland zorgde voor een vrolijke noot terwijl bezoekers konden genieten van verschillende lekkernijen zoals koffie/thee met homemade gebak, broodje hamburger/boeren kip, gerookte zalm en paling, wafellolly’s of een ijsje. Ook aan de kinderen was gedacht! Zij kondeneen mooie fleurige bloemenkrans maken, een miniworkshop met brokjes (soort lego) doen, een speurtocht volgen met kans op mooie prijsjes, schminken of gewoon lekker spelen in de zandbak of springkussen.

Informatie
Deze dag kwammede tot stand met een bijdrage van het Postcodeloterij Buurtfonds, Fonds 2013 en Stichting Fonds vml Mortuarium Borculo.

Foto’s Willy Kok en Jaime Lebbink

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven