Power of Flower Inspiratiedag bij ‘de Scholte’ in Geesteren

GEESTEREN – Op zondag 23 juni is iedereen, van jong tot oud, van harte welkom bij Bloemen en zorgboerderij ‘de Scholte’ in Geesteren. Deze dag staat in het teken van de Power of Flower! Dit zie je op vele manieren terug.

Unieke producten
Rondom de boerderij is er een zomerfair met minstens 40 standhouders die elk hun eigen unieke producten verkopen zoals pindakaas, cider, likeuren, planten, kussens, haakwerk, glas producten, tuinsproeiers, handgemaakte kinderkleding en nog veel meer. Veelal lokale standhouders!

Fit-Art
In samenwerking met Fit-Art is er de mogelijkheid om mee te doen met verschillende workshops zoals gutsen, papierscheppen, canyotype en wolvilten. In al deze activiteiten komen de bloemen weer terug. Bij deze workshops kun je zolang er plek is kosteloos aansluiten om zo iedereen kennis te laten maken met de vele creatieve mogelijkheden. Of bouw mee aan een mega groot insectenhotel. Samen met jou, de bezoekers, willen we een heel groot insectenhotel maken. Want wat is een (bloemen)tuin zonder insecten. Heel belangrijk dus om hier bij stil te staan!

Muziek
De Bigband Berkelland zorgt voor een vrolijke noot terwijl u kunt genieten van verschillende lekkernijen zoals koffie/thee met homemade gebak, broodje hamburger/boeren kip, gerookte zalm en paling, wafellolly’s of een ijsje. Ook aan de kinderen is gedacht! Zij kunnen een mooie fleurige bloemenkrans maken, een miniworkshop met brokjes (soort lego) doen, een speurtocht volgen met kans op mooie prijsjes, schminken of gewoon lekker spelen in de zandbak of springkussen.

Informatie
Deze dag komt mede tot stand met een bijdrage van het Postcodeloterij Buurtfonds, Fonds 2013 en Stichting Fonds vml Mortuarium Borculo. Wees dus welkom op zondag 23 juni tussen 10.00 en 17.00 uur, de entree en parkeren is gratis, en ontdek de Power of Flower!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven