Puck Langenbarg uit Ruurlo wint opnieuw Nederlandse titel

RUURLO – Nederlandse kampioenschappenPuck Langenbarg is winnaar geworden van het NK voor junior-vrouwen en volgde zo zichzelf op. Megan Arens en Esmee Blok waren twee en drie. 

Uitgedund
In de juniorenwedstrijd werd het veld snel uitgedund. Uiteindelijk bleven voorin vier rensters over: titelverdedigster Puck Langenbarg van WV Schijndel, Jente Koops van Pavé en Esmee Blok en Megan Arens van Restore.  ‘Ik ben er heel blij mee. Natuurlijk hoop je dat het lukt, maar het is altijd afwachten of het lukt. Het was mooi dat het een beetje uitdunde. In de laatste ronde met een paar en dan is de kans groter dan wanneer je met een hele groep bent. Ik ga ervan genieten om nog even in de trui te rijden dit seizoen.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven