Renovatie tribune v.v. Reünie in Borculo

BORCULO – De huidige tribune uit 1992 op Sportpark de Wildbaan is toe aan een grondige renovatie.  De tribune krijgt nieuwe beplating, gecoate leuningen, zitbanken worden opnieuw geschilderd en de zijkanten van nieuw glas voorzien. 

Prominente plek
De tribune met ruim 400 zitplaatsen neemt een prominent plek in op het complex maar ook op de nieuwe Campus De Wildbaan. De Wildbaan neemt steeds meer de vorm aan van een echt sportcomplex waar een ieder kan bewegen en sporten. Mede dankzij de Gemeente, Staring College en de inzet van de wildbaanverenigingen. Inmiddels is op zaterdag 1 juni door een grote groep vrijwilligers gestart met de beplating, zitbanken en leuningen te verwijderen van de tribune. Mede dankzij het beschikbaar stellen van een knikgiekhoogwerker van PFEIFER Rentals en Sales uit Groenlo. Veilig werken met een hoogwerker was daardoor ook gewaarborgd.

Vol lof
Brugman Bestrating heeft rondom de tribune nieuwe tegelbanden aangebracht en tegelwerk aangepast. Dankzij de inzet van de vrijwilligers, fondsen, Supportersvereniging en Vrienden van Reünie is deze renovatie mogelijk gemaakt. Iedereen is al vol lof over de uitstraling van het huidige complex. Dit geeft nog een extra dimensie aan het geheel.
Komende week wordt er weer gestart met de opbouw van de tribune door nieuwe beplating aan te brengen. Er moet nog veel gebeuren, maar dankzij vele vrijwilligers zal dit zeker voor elkaar komen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven