Soul & Funk Party in Oude Mattheüs kerk


EIBERGEN – In De Oude Mattheüs kerk is dit jaar het decor, na de uitverkochte eerste editie vorig jaar, voor de tweede Soul & Funk Party. De muzikale invulling op vrijdagavond 12 juli is in handen van The B Machine. De deuren van het kerkgebouw gaan om 20.00 uur open. De soul en funk avond die Jazz Eibergen vorig jaar in juli organiseerde was volledig uitverkocht. 12 juli wordt de tweede editie gehouden. ‘’Dit jaar is de elfkoppige band The B Machine te gast. Inclusief vier blazers en twee zangeressen”, kijkt programmeur Raph Schouten al vol verwachting uit naar de start van het concert, om ongeveer om 20.45 uur.

Grote hits
Alle grote soul & funk hits van de jaren ‘70 tot heden komen voorbij. Op de playlist staan onder meer James Brown, Stevie Wonder, Alicia Keys, Chaka Kahn, Chic, Michael Jackson, Earth, Wind & Fire, Sister Sledge en heel veel meer. The B Machine speelt drie sets, de eerste dus vanaf 20.45 uur. De tweede editie wordt gehouden op de nieuwe locatie van Jazz Eibergen: De Oude Mattheüs

 Foto: Eric Brinkhorst

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven