Spreekuur Berkellands Naoberfonds voorlopig met Wim Staargaard als ideeëndokter

BERKELLAND – Het Berkellands Naoberfonds is gestart in 2019 en zeer succesvol gebleken. Tot nu toe zijn al ruim 60 mooie initiatieven gehonoreerd en al meer dan 200 ideeën aangedragen. Ook andere gemeenten volgen het voorbeeld, zoals Hof van Twente.

Ideeëndokter
Johan Godschalk is in Hof van Twente aan de slag gegaan als ideeëndokter. Dat betekent dat we binnenkort in Berkelland op zoek gaan naar een nieuwe begeleider voor de Berkellandse ideeën.

Informatie
Iedere vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur spreekuur Berkellands Naoberfonds Iedere vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur is er spreekuur in het gemeentehuis in Borculo. Voorlopig neemt contactpersoon/welzijnswerker Wim Staargaard deze over als ideeënbegeleider. U kunt het beste een afspraak maken via [email protected].

Dus heeft u een mooi idee voor uw wijk of buurt en denkt u daarmee de leefbaarheid te kunnen bevorderen? Meld u dan via [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven