Stef Bos met nieuwe theatertour Bloudruk naar Eibergen


EIBERGEN – ‘Zoekend naar samenhang in de chaos, zoekend naar de verbinding in de verdeeldheid’. Dat is de tekst waarmee singer-songwriter Stef Bos zich introduceert bij zijn nieuwe theatertour Bloudruk. Op vrijdag 28 juni is hij te zien en horen in het Openluchttheater Eibergen. In 1989 schreef Bos het lied ‘Door de Wind’, waarmee België aan het Eurovisie Songfestival deelnam. Zijn grote doorbraak in Nederland kwam twee jaar later met het ontroerende ‘Papa’. Dit werd een grote hit en hij haalde er zelfs plek acht van de Nationale Hitparade mee. Behalve in ons land kende hij ook in Zuid-Afrika een grote populariteit.

TV
Bos was in de jaren daarna in diverse televisieprogramma’s te zien en bleef vele songs schrijven. In totaal produceerde hij meer dan dertig albums en trad hij in tientallen theaters op. In Eibergen speelt hij met zijn band zowel nieuw werk als oude songs. Hij neemt het publiek mee op reis van waar hij naartoe gaat tot waar hij begon.

Informatie
Vanaf 19.30 uur is het publiek welkom. Er zijn alleen zitplaatsen. In de voorverkoop kosten de tickets 32,50 euro en aan de kassa 35,00 euro. Kijk voor nadere informatie op de website www.openluchttheatereibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven