Summer Feelings in Eibergen uitgesteld wegens uitblijven van de zomer

EIBERGEN – Op 21, 22 & 23 juni zou in Eiberge Summer Feelings worden gehouden in en rondom zwembad ‘t Vinkennest. “Samen met een heel team zijn wij al een jaar bezig met alle voorbereidingen voor aankomend seizoen. Met allemaal goede ideeën en vette artiesten wouden wij met jullie een vette editie neerzetten”. Zo zegt organisator Mesut Mis. “Helaas moeten wij mededelen dat we Summer Feelings 2024 van volgende week gaan uitstellen”.

Wisselvallig
Doordat het weer erg wisselend is en Mesut niet verwacht dat het mooie zomerse dagen gaan worden heeft hij, in overleg met alle betrokken partijen, besloten om het evenement uit te stellen. “We hebben nieuwe plannen om jullie toch nog een zomers gevoel te geven volgende week”. Zo besluit hij. “Hierover zullen we jullie na het weekend informeren. Ook over onze verder plannen voor aankomende tijd zullen we jullie binnenkort informeren”.

Kaartje
Mocht je een kaartje hebben gekocht dan wordt dit zo snel mogelijk weer op je bankrekening teruggestort

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven