Twee kinderroutes op de Needse berg met gratis knuffeldier in de maand juli en augustus


NEEDE – Er zijn twee wandeltochten op de Needse Berg uitgezet. De kinderen van 4-8- jaar kunnen via de 3 km lange bewegwijzerde route, het verhaal van Max en Meike op zoek naar Woudy, volgen. Je komt langs het bed van de reus dat je via een doolhof kunt vinden. De kinderroute van ca 5 km “Terug naar het stenen tijdperk” is voor kinderen van  8-12 jaar. Hierin wordt het ontstaan van de Needse berg verteld, volgens het verhaal van de Reus van Bambergen.

Plaatjes
Middels paaltjes met een afbeelding van Woudy zijn de routes aangegeven. De route loopt op sommige stukjes langs de helling van de Needse Berg en naar een heerlijke open speelplek in het bos, “de Ordelmanskoele”. Hier is een survivaltraject, natuur-, klim- en klauterbaan  en andere leuke (natuurlijke) speelmogelijkheden.  Woudy wordt in de zomermaanden terug geplaatst. De picknicktafels nodigen uit om te genieten. In alle jaargetijden is het hier, voor groot en klein, heerlijk vertoeven.

Informatie
De routes zijn het hele jaar te koop bij de VVV winkel.  In de maand juli en augustus is er een aanbieding van een knuffeldier en een route!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven