v.v. Deo JO15-2 wint de Fairplaycup in Landgraaf

BORCULO – Afgelopen weekend was het zover! DEO JO15-2 onder leiding van Angelique Esselink, Edwin Megelink en Julian klein Bluemink hebben deelgenomen aan een internationaal jeugdtoernooi in Landgraaf. Met een aantal meegereisde supporters kon het weekend beginnen. Het was een weekend vol sportieve en pittige wedstrijden. De spelers hebben de stemming erin gehouden en werden door andere teams en de scheidsrechter bestempeld als “het team met de gunfactor”. Dat heeft er mede voor gezorgd dat de JO15-2 de Fairplaycup mee naar huis mocht nemen!

Hulp
Dat moest uiteraard gevierd worden met de scheidsrechter die de wedstrijden voor DEO fantastisch floot. Het was een geslaagd en onvergetelijk weekend! De ouders die meegereisd zijn naar Landgraaf en de ouders die bij terugkomst voor het eten hebben gezorgd hartelijk dank voor alle hulp. In het bijzonder ook Monique Temmink van Bloemuniek Borculo voor het sponsoren!

Tekst: DEO 15-2

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven