Gerrit Bloemendaal 50 jaar in dienst bij FrieslandCampina Borculo

BORCULO – Op 8 juli 2024 is Gerrit Bloemendaal (66) 50 jaar in dienst bij FrieslandCampina locatie Borculo. Een mijlpaal die maar weinig mensen zullen halen. Gerrit is als 16-jarige begonnen bij FrieslandCampina toen waarschijnlijk nog niet met de gedachte om hier 50 jaar te blijven werken. Na een korte tijd op het chemisch laboratorium in 3 ploegen gewerkt te hebben is Gerrit op het microbiologisch laboratorium begonnen. Hier is hij nog steeds werkzaam. 22 juli is Gerrit zijn laatste werkdag voor FrieslandCampina en gaat dan genieten van zijn wel verdiende pensioen.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven