Geslaagde eind dag AdoptIDee voor piloteditie Borculo


BORCULO – De eind dag van AdoptIDee op woensdag 3 juli in Borculo met groep 6 van de Sint Jorisschool uit Borculo en het bedrijf Bronkhorst uit Ruurlo was een geweldige piloteditie. Leerkracht Eva Minkhorst en medewerker/ondernemer Manfred Krooshof van Bronkhorst hebben er een bijzonder geslaagde pilot van gemaakt. Directrice Nardy te Koppel van de Sint Jorisschool wilde graag de eind dag organiseren in het nieuwe Staring College in Borculo. Het was mooi om te zien hoe de kinderen hun ogen uitkeken en spraken over hoe prachtig de school is. We denken dat veel kinderen hier naartoe zullen gaan voor hun vervolgopleiding.

Belangrijk
Na een spontaan dansje op het AdoptIDee liedje, vertelde Louis Koopman, voorzitter van bedrijvenkring Berkelland, over een belangrijk initiatief tussen onderwijs en bedrijfsleven in de gemeente Berkelland. Hij sprak de hoop uit dat in de komende jaren veel scholen en ondernemers zullen deelnemen aan dit soort initiatieven. Vervolgens presenteerden de kinderen hun oplossingen met veel enthousiasme en creativiteit op de markt. Het groot aantal aanwezigen was verwonderd over wat de kinderen hadden uitgewerkt. Na nog een spontaan dansje met de kinderen kon geconcludeerd worden dat het een zeer geslaagde piloteditie was. Op naar volgend jaar!

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven