Kindercentrum Oqido start met BSO rondom de velden van FC Eibergen


EIBERGEN – Volgende week (15 juli) start Kindercentrum Oqido met BSO (buitenschoolse opvang) de Bijenkamp op en rond de velden van FC Eibergen. “Een mooie aanvulling voor de prachtige accommodatie en op het huidige aanbod van Oqido”. Zegt locatie manager Janine Vogel van Oqido. In het beleidsplan van Stichting FC Eibergen was al opgenomen om de accommodatie breder in te willen zetten naast het voetbal. Hiermee bereiken we weer één van deze doelen! Geruime tijd geleden zijn Stichting FC Eibergen, sportfederatie Berkelland en Kindercentrum Oqido met elkaar in gesprek gekomen om te kijken naar de mogelijkheden voor een BSO op het sportpark. Na vele gesprekken kunnen wij u met trots vertellen dat het gelukt is.
Wij gaan starten met een proefperiode in deze zomervakantie als het voetbal even stilligt”.
Vrijheid
De prachtige ruimte, zowel binnen als buiten geeft veel mogelijkheden en vrijheid voor kinderen. Kinderen kunnen er rennen, samen voetballen, tikkertje spelen, aansluiten bij een activiteit die door de medewerkers is uitgezet, spelen op de zand-waterplek, het Bijenpad lopen of binnen kiezen voor een activiteit. “Ons thema deze vakantie is: Olympische Spelen.  In de zomervakantie (vanaf 15 juli) gaat BSO de Bijenkamp van start en zijn alle kinderen die gebruik maken van de vakantie BSO op ons sportpark van (7.00 vroege opvang) 7.30 uur tot 18.00 uur welkom. Na deze proefperiode gaan we samen evalueren of de BSO na de zomerperiode kan worden voortgezet. Wilt u meer weten over onze locatie dan kunt u contact zoeken via de mail: [email protected] of bellen met 0545 461130. U bent ook altijd welkom om een kijkje te nemen op de locatie.  Stichting FC Eibergen en Kindercentrum Oqido”.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven