Komende zondag open dag bij Jookies in Noordijk


NOORDIJK – Op zondag 14 juli is er van 11:00 tot 16:00 een open dag bij Jookies. In het landelijk gelegen Noordijk (bij Neede) organiseert Jookies een open dag rondom haar sfeervolle werkruimte in het bakhuis. Daar worden cursussen in diverse handwerktechnieken gegeven. Patchwork & quilten voeren de boventoon maar ook voor het maken van beren en andere dieren kun je bij Jookies terecht. Komend seizoen zullen de lessen weer worden gegeven door Gerrie Dezentje en Joke Leerink.

Nieuw seizoen
De voorbeelden die in het nieuwe cursusseizoen kunnen worden gemaakt worden tijdens de open dag gepresenteerd. Er zal o.a. brocante en tweedehands kleding verkocht worden en ook worden er workshops gegeven. Wie mee wil doen aan de workshop wordt aangeraden om zich vooraf aan te melden. Dit kan in de webwinkel maar bellen of mailen mag ook. Je bent dan zeker van een plekje. Op de dag zelf aanschuiven kan ook maar vol is vol. Er is een ochtendworkshop van 11:30 tot 12:30 en een middagworkshop van 14:00 tot 15:00.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Koffie en thee met wat lekkers staan klaar.

Jookies, Waninkdijk 1, 7161MV Neede
www.jookies.nl
[email protected]
0545292020

 

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven