Ontdek Berkelland met het fietskwartet


BERKELLAND – Nieuw: het fietskwartet. Dit zijn stuk-voor-stuk afwisselende fietsroutes met als vertrekpunt de VVV’s in Ruurlo, Neede en de Toeristische Informatie in Borculo en Eibergen. Een set van 4 routes is vanaf nu te koop op de locaties in Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo. Ontdek én herontdek met het fietskwartet al het moois van gemeente Berkelland en omgeving.

Afwisselende routes door een pracht omgeving
De afgelopen tijd hebben de VVV’s in Ruurlo en Neede samen met de Toeristische Informatie Borculo en Eibergen nieuwe routes uitgestippeld via de fietsknooppunten. De routes leiden je langs misschien wel de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van de gemeente Berkelland, langs landgoederen, over Kerkenpaden, door bossen, langs water en nog veel meer. Enkele routes gaan ook op en over de Duitse en Twentse grens.

Elke VVV/Toeristische Informatie een eigen fietskwartet
Een fietskwartet van 4 verschillende routes is te koop bij de VVV’s en de Toeristische Informatie. Elk verkooppunt heeft een eigen kwartet met 2 lokale routes en 2 fietsroutes die op een andere locatie in de gemeente Berkelland starten. Een mooie manier dus om de gemeente Berkelland op de fiets te ontdekken en op plekken te komen waar je nog niet eerder bent geweest.

Mag ik van jou….1 route of een compleet kwartet
Het kwartet is te koop als set van 4, maar de routes zijn ook los te koop. Op de routekaartjes staat informatie over de plekken waar de route langs leidt met de knooppunten.
– VVV Ruurlo: Kerkplein 20
– VVV Neede: Oudestraat 52c
– Toeristische Informatie Borculo: Hofstraat 5
– Toeristisch Informatiepunt Eibergen: Grotestraat 59

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven