Politie zoekt getuigen van inbraak in Eibergen

EIBERGEN – In de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 juli, rond 03.00 uur is er een inbraak gepleegd aan de Ter Braakstraat in Eibergen. Hierbij zijn o.a. diverse lange stalen/aluminium profielen weg genomen. “Wij vermoeden dat de verdachte lopend er vandoor is gegaan”. Laat de politie weten. 

Getuigen
Heeft u afgelopen nacht in Eibergen rond dit tijdstip iemand over straat zien lopen met dit soort materieel? Dan komt de politie graag met u in contact. Heeft u andere tips voor de politie, dan komen zij ook graag met u in contact. De politie is bereikbaar op  0900-8844. Liever anoniem melden? Dat kan via M. op 0800-7000.

 

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven