Twee aanhoudingen in woning Eibergen

EIBERGEN  – Vanmorgen is de politie in actie gekomen naar aanleiding van een openlijke geweldpleging met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg. Hierbij zijn er twee verdachten aangehouden in een woning in Eibergen.  “Wij hebben verschillende hulpmiddelen om een woning te betreden. Wanneer de deur niet geopend wordt of kan worden (in geval van hulpverlening), dan kunnen we de bonk gebruiken. De bonk zorgt echter voor veel schade en rotzooi”. Zo vertelt de politie Berkelland.  “Wanneer er geen spoed is voor het betreden van een woning, gebruiken we de slot- en sleutelkoffer. Hierin zitten hulpmiddelen om het slot te openen. Het voordeel hiervan is dat er op deze manier weinig tot geen schade wordt gemaakt”. 

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven