Twee gewonden bij ongeval met motor en zijspan in Ruurlo

RUURLO – Een klassiek motorvoertuig met zijspan is gecrasht en de sloot belandt. Daarbij raakten zowel de bestuurder als de passagier in het bakje gewond. Dat gebeurde allemaal op de Kaapdijk in het buitengebied van Ruurlo. Mogelijk verloor de bestuurder de macht over het stuur en botste de motor op een boom, meldt een 112-correspondent ter plaatse. Maar dat is allemaal niet zeker en de exacte toedracht van het ongeval is nog onduidelijk.

Weiland
Volgens de correspondent gebeurde het ongeluk tijdens een tour van oude legermotoren. Een van de gewonden kwam in een weiland aan de andere kant van de sloot terecht. Hulpdiensten moesten het slachtoffer met een speciale uitklapbrug naar de andere kant van de sloot brengen. Daar stond een ambulance.

Beide gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven