

Meer dan alleen oogsten
Naast het oogsten is er nog veel meer te beleven. Zo wordt er op het terrein heerlijk brood gebakken in een authentieke houtoven, de geur alleen al is een bezoek waard. Ook is er een kleine markt met streekproducten en ambachtelijke waren, waar bezoekers kunnen proeven, kopen en in gesprek kunnen gaan met lokale makers.

Naast het oogsten is er nog veel meer te beleven. Zo wordt er op het terrein heerlijk brood gebakken in een authentieke houtoven, de geur alleen al is een bezoek waard. Ook is er een kleine markt met streekproducten en ambachtelijke waren, waar bezoekers kunnen proeven, kopen en in gesprek kunnen gaan met lokale makers.

Voor jong en oud
De Oogstdag is een gezinsvriendelijk evenement en biedt voor jong en oud een leerzame en gezellige dag in de buitenlucht. De toegang is gratis en de sfeer is gemoedelijk, zoals je mag verwachten van een dag met een rijke traditie.
De Oogstdag is een gezinsvriendelijk evenement en biedt voor jong en oud een leerzame en gezellige dag in de buitenlucht. De toegang is gratis en de sfeer is gemoedelijk, zoals je mag verwachten van een dag met een rijke traditie.
Locatie en organisatie
De Oogstdag vindt plaats bij de Piepermolen, gelegen aan de Rekkenseweg 87 in Rekken. De organisatie is in handen van de Stichting Vrienden van de Piepermolen, die zich inzet voor het behoud van dit bijzondere stukje cultureel erfgoed. Voor actuele informatie en sfeerimpressies kun je terecht op de Facebook-pagina van de stichting. Kom op 26 juli langs en beleef het boerenleven van vroeger, met de geur van vers brood, het geluid van ritselende rogge en de warmte van Achterhoekse gastvrijheid.
De Oogstdag vindt plaats bij de Piepermolen, gelegen aan de Rekkenseweg 87 in Rekken. De organisatie is in handen van de Stichting Vrienden van de Piepermolen, die zich inzet voor het behoud van dit bijzondere stukje cultureel erfgoed. Voor actuele informatie en sfeerimpressies kun je terecht op de Facebook-pagina van de stichting. Kom op 26 juli langs en beleef het boerenleven van vroeger, met de geur van vers brood, het geluid van ritselende rogge en de warmte van Achterhoekse gastvrijheid.