Muzikale Crescendo verzorgt muzikale kindervoorstelling

 

NEEDE – Muziekvereniging Crescendo verzorgt op dinsdag 1 september een muzikale kindervoorstelling, getiteld: ‘Muziek is Cool, doe ook eens mee”. In deze voorstelling neemt de muziekvereniging de kinderen mee in de wereld van muziek en muziek maken. Verschillende instrumenten worden voorgesteld en ook de dirigent, aan de hand van een muzikaal verhaal. De voorstelling begint om 19.00 uur in de zaal van natuurpark De Kronenkamp, Kronenkamp14, Neede. De voorstelling duurt ruim een half uur.

In verband met de geldende coronaregels mogen maar een beperkt aantal toeschouwers worden toegelaten; daarom worden belangstellenden verzocht om vooraf een plekje te reserveren, door te mailen naar [email protected], onder vermelding van het aantal personen.

Bij eerdere voorstellingen gaf Crescendo vaak gelegenheid om instrumenten uit te proberen. Dat is in verband met corona niet veilig te organiseren. In plaats daarvan krijgen alle kinderen de kans op twee gratis proeflessen te krijgen in ons eigenmuziekgebouw op een instrument naar keuze. Deze lessen worden dan coronaproof gegeven. De proeflessen zijn op maandag 7 en maandag 14 september. Voor de blazers vanaf 18.00 uur en voor de slagwerkers vanaf 18.15. Wie niet in de gelegenheid is om naar de voorstelling te komen maar wel graag de proeflessen wil, kan dat mailen naar [email protected]. De vereniging neemt dan contact op.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven