Online sessies: Waar liggen kansen voor duurzame energie met zon en wind in de Achterhoek?

BERKELLAND – Vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, (semi-)overheden, inwonerorganisaties en bedrijven uit de Achterhoek worden uitgenodigd om op donderdag 14 januari 2021  mee te denken en mee te praten over het thema “Waar liggen kansen voor duurzame energie met zon en wind in de Achterhoek?” tijdens een online sessie. Deze vindt plaats op 2 tijdstippen: van 14.30 tot 17.00 uur en van 19.30 tot 22.00 uur.

De Achterhoek werkt al jaren aan eigen energie-ambities die voortkomen uit het Akkoord van Groenlo. Inmiddels worden deze ambities versterkt en verrijkt door de Regionale Energiestrategie (RES), die onder het motto samen d’ran door de acht Achterhoekse gemeenten, provincie Gelderland, Waterschap Rijn en IJssel, netbeheerder Liander en belanghebbenden wordt opgesteld. In de RES 1.0 komt te staan hoe hernieuwbare energie met inzet van zon en wind kan worden opgewekt en waar mogelijkheden zijn voor het ontwikkelen van de benodigde zonneparken en windmolens.

Denk en praat mee!
Ga naar www.res-achterhoek.nl/bijeenkomsten voor meer informatie en om u vóór 4 januari aanstaande aan te melden. NB. Deze sessie was eerder gepland op 15 december jl. en is verplaatst naar 14 januari 2021

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven