Oefentherapiepraktijk Holmer gestart in Borculo!


BORCULO – Aniek Holmer is oefentherapeut Mensendieck en sinds kort gebruik makken van een behandelruimte bij praktijk Fyrtuoos. Leuk, zo’n nieuwe oefentherapeut, maar wat doet ze eigenlijk? Een oefentherapeut is specialist in houding en beweging, klachten verminderend én voorkomend. Er wordt naar de klachten gekeken vanuit een holistisch oogpunt; het lichaam is één geheel en staat met elkaar in verbinding. Tijdens de behandelingen wordt er dan ook naar het hele lijf gekeken, van tenen tot aan het kruin, het totale plaatje. Door naar het lichaam als één geheel te kijken, kan de oorsprong van de klacht goed herleid en aangepakt worden. Door veranderingen in het (beweeg)gedrag en houding kunnen de klachten verdwijnen, verminderen of voorkomen worden. Een (beweeg)gedragsverandering is een lange termijnoplossing, wat oefentherapie een hele duurzame therapie maakt.

Alle leeftijden
Oefentherapie is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, van jong tot oud! U kunt bij oefentherapiepraktijk Holmer terecht voor houdings- en bewegingsklachten, balans en stabiliteitsproblematiek, nek- en schouderklachten, (lage) rugklachten, scoliose, adem- en ontspanningsoefeningen, heup- en knieklachten en voetklachten. Daarnaast kunt u ook voor slaap gerelateerde problemen (moeite met inslapen, te vroeg wakker worden, doorslapen) bij Aniek terecht.

Kijk eens op http://www.oefentherapiepraktijkholmer.nl, de facebook- en instagrampagina of bel 06-46581951 voor meer informatie!

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven