PLUS Stam Karel Stegeman Toernooi brengt weer glossy magazine uit


RUURLO – Ook dit jaar brengt de organisatiecommissie van het PLUS Stam Karel Stegeman Toernooi een glossy magazine uit en het is deze keer zelfs iets dikker dan de vorige edities. Naast teamfoto’s van alle deelnemende teams en een aantal vaste rubrieken staan er deze keer interviews in met o.a.: Ton te Veldhuis, die als enige speler van VV Ruurlo ooit een individuele award wist te winnen. Erik Ahlstrand, die met Halmstads BK aan het toernooi deelnam en nu in de Bundesliga voor FC Sankt-Pauli uitkomt. Vince Osuji, die vorig jaar met Kalmar FF, waar hij een maand eerder vanuit Nigeria terecht was gekomen, in Ruurlo was, vrij snel daarna zijn eerste profcontract bij Kalmar tekende en inmiddels een bliksemtransfer naar Club Brugge gemaakt heeft. Adam Kamil en Jermain Fernandes, die dit jaar met Willem II aan het toernooi deelnemen en dit eerder deden, bijzonder en toevallig, met Oud-Heverlee Leuven (Adam) en NAC Breda (Jermain). Camiel Neghli (foto), die met De Graafschap aan het toernooi deelnam en tot nu toe uitsluitend bij clubs gespeeld heeft die een band met het toernooi hebben.

 

VUT-ploeg
Ook komt de VUT-ploeg van VV Ruurlo uitvoerig aan het woord, vertelt de Ruurlose Gymnastiekvereniging over haar vrijwilligers en het naderende eeuwfeest en praten twee Ruurlose arbiters over hun inbreng ervaringen tijdens het toernooi. Het magazine is inmiddels in concept gereed en gaat, nadat de nodige puntjes op de i zijn gezet binnenkort voor een oplage van 1000 exemplaren naar de drukker.
Het magazine is tijdens het toernooi gratis te verkrijgen en is bovendien vanaf een week voor het toernooi  digitaal te lezen op de toernooiwebsite, karelstegemantoernooi.nl. Ook dit keer hebben een groot aantal adverteerders hun medewerking verleend, waarvoor de toernooiorganisatie hen uiteraard ontzettend dankbaar voor.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven