Tennisclub Mallumse Molen speelt gelijk

EIBERGEN – Het 1e team van tennisvereniging Mallumse Molen heeft de 3e speeldag goede zaken gedaan. De thuiswedstrijd tegen studentenvereniging T.C. Ludica eindigde in gelijkspel. Eibergen begon de dag goed. De enkels werden gespeeld in dezelfde opstelling als de vorige thuiswedstrijd. Ook dit keer werd daardoor een 3-1 voorsprong behaald. Sabine van der Kamp won de eerste dames enkel met   6-2 7-5 en Lisa Nijbroek was met 6-2 6-3 te sterk voor haar tegenstandster.

Stef Kleinluchtenbeld maakte daar een 3-0 voorsprong van door met 6-4 6-2 te winnen. Rick Sniekers verloor met twee maal 6-3. Zowel de damesdubbel als de herendubbel was prooi voor Ludica. Lisa Nijbroek en Rosanne Boekestijn konden een goede eerste set niet voortzetten. Ze verloren met 6-4 6-2. Rick Sniekers en Marc Karnebeek waren een maatje te klein in de herendubbel, het werd 6-2 6-2. Bij de mixdubbels werden de punten verdeeld. Sabine van der Kamp en Stef Kleinluchtenbeld kenden een moeilijke start, maar wonnen de tweede set overtuigend met 7-6 6-1.

Rosanne Boekestijn en Marc Karnebeek speelden een goede wedstrijd en dwongen een derde set af. Deze werd helaas net verloren met        7-5 4-6 7-6. Over twee weken vervolgen de spelers van het eerste team de competitie met een uitwedstrijd tegen T.C. Welgelegen. Einduitslag: TV Mallumse Molen – T.C. Ludica: 4 – 4.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven