Nederlaag voor DHL Holland Mineraal

HAARLO – Na twaalf wedstrijden op rij niet verloren te hebben, heeft DBL Holland Mineraal een teleurstellende, maar verdiende 6-2 nederlaag geleden in Oosterhout bij DKM Tools. De enige winstpartij kwam deze zondag op naam van Anno de Kleine die in een gelijkopgaande wedstrijd tegen Frank Martens na 34 beurten met 47-50 aan het langste eind trok. Op de andere tafel kende Ad Broeders tegen Jelle Pijl een flitsende start en stond halverwege met een moyenne van drie te spelen waar tegen de Hengeloër weinig had in te brengen. Uiteindelijk werd het 50-23 na 27 beurten voor de man uit Oosterhout.

Stefan Galla had tegen Jan Arnouts constant een voorsprong en bij de stand 41-46 in zijn voordeel leek er geen vuiltje aan de lucht. Arnouts maakte toen echter een serie van acht caramboles De Duitser kwam nog wel tot 49 caramboles terug, maar wist de beslissende carambole niet te maken waardoor de winst met 50-49 na 42 beurten bij de Brabander bleef. Murat Naci Coklu speelde tegen Kurt Ceulemans met name in het laatste deel van de wedstrijd niet goed.

Bij de stand van 43-42 in zijn nadeel kreeg hij prima mogelijkheden om de strijd in zijn voordeel te beslissen, maar hij wist de hem geboden mogelijkheden niet te verzilveren. “Een teleurstellend resultaat, maar we hebben volgende week in de laatste wedstrijd thuis alles nog in eigen hand om ons te plaatsen voor de play-off wedstrijden, door minimaal één punt van Dekker Keukens uit Utrecht te pakken”, aldus Ronny Hazewinkel, captain van DBL Holland Mineraal.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven