Eibergse touwtrekkers presteren goed

EIBERGEN – Treklust was afgelopen zondag gastheer van de 5e ronde touwtrekken in gewest Oost. De vereniging beschikt over een mooi wedstrijdterrein. Dit  in combinatie met de warme dag leverde veel spannende trekbeurten op. Zowel Eibergen als Olden Eibergen konden aan het eind van de dag tevreden terug kijken.

In de 680 A klasse is Vorden nog steeds lijstaanvoerder. Echter Eibergen trok een goede wedstrijd tegen dit team.  Het was een spannende strijd waarbij de punten ook naar het team uit Eibergen hadden kunnen gaan. Dit beloofd een spannend N.K. dat in deze klasse op 2 juni van start gaat. Naast de ploegen uit oost zijn o.a. de Veense Boys (Veenendaal) hiervoor favoriet.

In de B klasse was Eibergen ook goed op dreef en wist zich naar een gedeelde tweede plaats te trekken. Achter Okia en Peco staat Eibergen nu derde in de totaalrangschikking. Voor de dames van Eibergen was zondag geen succes. Ze trokken met een licht team wat jammer genoeg geen punten opleverde.  In de jeugdklasse herpakte Eibergen zich iets. Na de succesvolle competitie start zakte het team behoorlijk in. Zondag werd de weg naar boven weer ingezet. Ze staan inmiddels vierde en zullen alles op alles moeten zetten om op het podium te eindigen.

De 640 A klasse was eveneens voor Eibergen, slechts een gelijkspel tegen Okia moest de ploeg toestaan. Volle winst was er voor Olden Eibergen in de B klasse. Ze liggen nu behoorlijk op titelkoers in deze klasse. Eibergen staat tweede. In de 720 maakte lijstaanvoerder Heure geen fouten en wist de voorsprong op Vorden uit te bouwen toto 7 punten in de totale stand.

De eerste ronde van de N.K. is op 2 juni bij de Valleitrekkers in Scherpenzeel.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven