Radio Rekken draait weer tijdens reünie

REKKEN – Op zaterdagavond 27 oktober vindt in café Kerkemeijer de reünie plaats van de in de jaren ’70 populaire Rekkense instuif. Enkele dj’s van het eerste uur van de Radio Rekken Drive-In Show hebben hun medewerking toegezegd. In de periode 1974-1986 was de instuif onder de toenmalige jeugd razend populair. In zaal Hagens in Rekken werden maandelijks disco-avonden voor de jeugd georganiseerd.  Ze bleken een groot succes! Van ver buiten Rekken wisten de jongeren de weg naar zaal Hagens te vinden.

Dat kwam mede door de populariteit van etherpiraat Radio Rekken Internationaal en van de Radio Rekken drive-in show. Het organiserend comité van de reünie hoopt ook op 27 oktober 2012 op een grote opkomst! Om de zaal ‘aan te kleden’ is men op zoek naar allerhande fotomateriaal, krantenknipsels, stickers, t- shirts, etc  van de instuif en/of Radio Rekken. Kun jij ons hier aan helpen laat het dan weten en mail naar [email protected].

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17 september in de voorverkoop á € 3,00 of aan de kassa € 5,00 (zolang de voorraad strekt) Voorverkoop adressen, café Kerkemeijer Rekken, Snackbar ’t Hagen Eibergen. Voor de laatste info www.rekkense-instuif.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven