Kerstvolleybaltoernooi krijgt een vervolg

NEEDE – Het bekende Kerstvolleybaltoernooi keerde afgelopen jaar terug in een nieuwe opzet. De geluiden van zowel deelnemende teams als toeschouwers waren positief en dus krijgt het Kerstvolleybaltoernooi, georganiseerd door volleybalvereniging Dynamo, een vervolg. Het toernooi zal worden gespeeld op donderdag 27 december en vrijdag 28 december. Op donderdag zullen de mixedteams/damesteams gaan spelen, op vrijdag treden de herenteams aan.

Evenals vorig jaar is het toernooi voor inwoners van buurten c.q. straten uit Neede en haar kerkdorpen, maar ook bedrijven en (sport)verenigingen kunnen teams inschrijven. Men kan zich opgeven met herenteams, damesteams en mixedteams. Ook dit jaar moeten de teams voldoen aan de enkele eisen : er mogen kompetitiespelers meedoen én de minimumleeftijd om deel te mogen nemen is 18 jaar. De organisatie hoopt hiermee een bredere doelgroep te bereiken en zodoende een grotere deelname te realiseren.

Om het rekreatieve karakter van het toernooi te waarborgen, mogen er per team per wedstrijd maximaal twee kompetitiespelers in het veld staan. Bij de mixedteams geldt tevens, dat er altijd 3 heren én 3 dames in het veld moeten staan. Net als vorig jaar, moet de gezelligheid tijdens het toernooi de boventoon voeren en daarom zal alles zich weer in de zaal zelf afspelen. Op de twee buitenste velden zal worden gevolleybald, terwijl het middelste veld zal worden ingericht als “ megaterras “ zodat de teams die niet hoeven te spelen, onder het genot van een hapje/drankje/muziekje de verrichtingen van de andere teams gade kunnen slaan.

Vanwege de opzet van het toernooi is niet mogelijk om meer dan 16 teams per avond te herbergen. Bij meer dan 16 teams, zal de volgorde van inschrijving bepalend zijn. Inschrijven kan vanaf donderdag 1 november 2012 tot en met vrijdag 7 december.

Alle informatie over én het aanmeldingsformulier voor het Kerstvolleybaltoernooi 2012 te vinden op www.dynamoneede.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven