Geen winst voor HCR Prinsen/Urlinve.tv

HAARLO – Het is het eerste team van HCR Prinsen/Urlive.tv uit Haarlo niet gelukt om met de volle winst uit Warmenhuizen huiswaarts te keren.. Tegen Constructor Staalbouw werd het uiteindelijk een 4-4 remise. Halverwege de wedstrijd in Warmenhuizen stond het 2-2 door een overwinning van Carsten Lässig op Henny Wezenbeek, 45-33 in 52 beurten en een verlies partij van Raymund Swertz tegen Peter Vlaar. De kersverse Nederlands kampioen in het anker kader 47/2 liep de gehele wedstrijd achter de feiten aan en kwam alleen aan het eind van de partij nog redelijk terug.

Uiteindelijk verloor de man uit Afferden met 37-45 in 36 beurten. In het tweede deel van deze wedstrijd won Markus Galla, ondanks een matige partij, toch van Jan Posthumius. De Duitser had maar liefst 62 beurten nodig om de winst met 45-36 naar zich toe te trekken. Op de andere tafel speelde kopman Dave van Geel tegen Henk Overmars geen goede wedstrijd.

De Zuid-Limburger speelde voor zijn doen ver onder zijn kunnen en verloor dan ook verdiend met 38-45 in 52 beurten van de kopman van de thuisclub. “We hebben niet goed gespeeld en mogen achteraf blij zijn met een puntendeling”, aldus Dave van Geel. “Zelf speelde ik ver onder mijn kunnen en een moyenne van 0,730 is gewoon op dit niveau niet goed”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven