Villa BonBini: 1000,00 naar glazen huis!

NEEDE – Op zaterdag 15 december hield kindercentrum Villa BonBini in Neede een kerstmarkt voor Serious Request. De afgelopen maanden is er van alles geknutseld door de kinderen van de diverse vestigingen in Neede. Zo waren er kerstballen, sieraden, schilderijen, vogelvoederhangers, sleutelhangers e.d. te koop. Ook was er een kleine kledingbeurs van 2e hands kinderkleding. Daarnaast was het vooral erg sfeervol in het gezellige kindercentrum aan de Meijersweg.

Er werden de heerlijkste kniepertjes gebakken, er was een schminkhoek, er waren grabbeltonnen voor de kinderen maar ook voor de papa’s en de mama’s, de kerstman was er natuurlijk maar ook koekiemonster die heerlijke kerstkransjes uitdeelde. Vally’s en Hasto stelden ook voor Villa BonBini een auto beschikbaar. Alle kinderen mochten deze auto beschilderen. Dit was toch wel de grootste trekpleister!

De auto rijdt tijdens het Needse glazen huis vier dagen door het dorp om de acties bij de diverse bedrijven te begeleiden. De opbrengst van deze actie, tezamen met eerder acties van de SKE vestigingen in het dorp, is meer dan € 1000,-. We zijn echt enorm trots op dit resultaat.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven