Prinsen/Urlive.tv pakt belangrijke punten

HAARLO – De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen/Urlive.tv hebben in Sluiskil uitstekende zaken gedaan in de race om het kampioenschap in de eerste divisie poule 2. Het team van captain Michel van Silfhout won de wedstrijd met 5-3 en nam hiermee revanche voor de eerder geleden nederlaag met dezelfde cijfers De basis voor deze overwinning werd al in de eerste twee partijen gelegd door een overwinning van Carsten Lässig, die in 46 beurten Patrick Vasseur met 45-39 de baas was, middels twee series van acht caramboles. Op de andere tafel speelden Michel van Silfhout remise na 69 beurten.

De winst werd door Raymund Swertz definitief veilig gesteld door een prima overwinning op één van de beste vrouwelijke biljarters van de wereld, Therese Klompenhouwer. Na een gelijkopgaande strijd besliste de Noord-Limburger de wedstrijd met onder andere een serie van zeven caramboles gevolgd door twee en vier. Verlies was er voor kopman Dave van Geel, die kort voor de finish nog werd voorbijgestreefd door Ludo Dielis. De Belg won na dertig beurten met 44-45 en maakte de hoogste serie van de dag in Sluiskil, namelijk 12 caramboles.

De Haarlose formatie blijft weliswaar op de derde plaats, maar met één wedstrijd minder gespeeld, is de achterstand op de nieuwe koploper, BC Capelle, drie punten op de Zeeuwen nog slechts één punt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven