Is er parkeeroverlast aan de Rozenkamp?

NEEDE – Sinds woensdag liggen er gigantische keien in het plantsoen aan de Rozenkamp. Een lelijk gezicht! Volgens een bewoner – Brenda Driezes – heeft de gemeente Berkelland de stenen geplaatst om parkeeroverlast aan te pakken. Ze reageert verbaasd: “De gemeente heeft ons helemaal niet ingelicht. Een briefje was al voldoende geweest. We vinden deze actie erg overdreven. Het is bijna zeker dat het om een eenmansactie gaat.” Er worden zelfs al grappen gemaakt: Na een oude begraafplaats met grafstenen aan de Rozenkamp is de straat aangevuld met Hunebedkeien. Voor wie op zijn Drents z’n laatste rustplaats zoekt, kan hier vredig verder slapen.” Wat vindt u van deze actie? Slaat de gemeente Berkelland door? Laat het hieronder weten!

Foto’s Brenda Driezes:
[nggallery id=3630]

Deel dit artikel:

23 gedachten over “Is er parkeeroverlast aan de Rozenkamp?”

  1. meer dan terecht je ziet daar niks meer. 2e huis links even aanbellen staan 5 auto’s voor de deur

  2. als ik naar het gras kijk zie je inderdaad dat er op geparkeerd wordt dus vind het niet echt een nutteloze actie.

  3. gemeente is hier goed bezig geweest straat versmallen om snelheid eruit te halen ma het heeft niks geholpen er word nog steeds hard gereden en nu die stenen het is geen gezicht.
    en parkeer probleem is er ook omdat er heledagen 2grote bussen met aanhanger van aannemer staan die bij nummer 19 aan werk zijn vandaar is het gras daarzo kapot.

  4. Ook al zal je 5 autos hebben dan mogen die toch ook aan de straat staan betaald toch wegenbelasting? moet de gemeente maar meer parkeerplek maken kunt moeilijk de auto bij de buurman in de tuin zettrn

  5. Vind het idee wel goed,maar vind het niet netjes dat bewoners.hier niet over ingelicht zijn.

  6. @ needelander.
    je hebt gelijk dat een groot deel van de ingezonden reacties niet wordt geplaats. ( wat betekent enkelzijdig nieuws ). Daarom heb ik ook bij alle berichten de webcam aangezet, zodat men kan zien dat de berichten wel worden gestuurd naar berkellandnieuws, maar niet geplaats worden. Ik zal hier binnenkort een video over maken, en op youtube zetten.
    Dan kan de burger zelf bepalen of ze deze nieuwszender betrouwbaar kunnen achten.
    Want als ze reacties weigeren,betekent dat ze een agenda hebben en geen onafhankelijk mening hebben.

  7. Ik heb er niks meer aan toe tevoegen ben het helemaal eens met bennie klopt precies

  8. En als de keien weg gehaald worden en er wordt op het gras geparkeerd gaan de bewoners zeuren dat er voor de deur geparkeerd wordt. Ik heb liever zo’n kei voor m’n deur dan een auto.

  9. Hebben ze bij de gemeente Berkelland een partij “zwerfkeien” voor niets gekregen?
    Ook in Eibergen liggen er héle grote zwerfkeien in het plantsoen op de hoek Kleine Hemstea /Kruiskamplaan.
    Je zal er maar met je auto te dicht langs rijden: die is dan goed beschadigd.

  10. goeie actie. op dat punt stond het altijd vol met auto`s en was erg onoverzichtelijk

  11. in de hoeveweg hetzelfde pakeerprobleem.staat altijd een witte werkbus met een aanhanger.neemt 4 a 5 gewone pakeerplaatsen in beslag.kan ook bij het bedrijf of op het industrieterein worden geplaatst.iedereen klaagt erover maar niemand durft iets te zeggen.

  12. Aanleiding van dit artikel is een aantal zwerfkeien, gezien de uiteenlopende reactie’ s zijn de zwerfkeien alleen niet het
    probleem.
    Gezien de buurt lijkt het mij niet zo’n probleem om de verschillende “problemen” met de hele buurt te bespreken om zo tot een oplossing te komen.
    Wellicht is een bemiddelende rol voor de gemeente hierin ook weggelegd, ze leggen wel keien maar enig overleg is hen ook vreemd!

    Voor alle betrokkenen: kom er met elkaar uit en denk niet dat je er op deze manier, dus via de krant/ internet uitkomt!

  13. @ Brenda Driezes,

    Ik zou graag dat je nieuwe foto’s bij dit artikel laat plaatsen, zo dat alle auto’ er staan en neem meteen even een goede uitgangspositie voor je foto zodat de hele situatie duidelijk wordt….het is namelijk wel erg onoverzichtelijk en onveilig als er auto’ s staan geparkeerd half in de berm….en nu op straat.

    En ga de volgende keer de discussie niet op het internet aan maar bel naar de gemeente als ze iets doen waar je het niet mee eens bent!

  14. Halve wagenpark van een bouwbedrijf uit rietmolen staat daar op het gras. Kunnen ze ook bij de bieb neerzetten. Nee voor de deur snelle halen snel thuis. Busje in de bocht en overzicht is weg.

  15. Ik vind dat Brenda Driezes gelijk heeft.
    De jongens met de auto’s zetten de auto netjes met een kant van de auto op het gras, zodat die over buurman makkelijker in kan parkeren, maar omdat er een werkbus staat van een van de bewoners hebben andere mensen commentaar op de auto’s. En gaan ze de gemeente bellen. En nu heeft de over buurman klachten omdat hij niet kan inparkeren….dus als je medebewoners van de straat netjes rekening houden met de buren zodat hij of zij beter kan in parkeren wordt dit de straf. En dat mensen klagen dat het on overzichtelijk is, je mag er maar 30 dan heb je tijd genoeg om te kijken. En waar moeten de auto’s dan heen.
    En kijk is in de kievitstraat bij een bepaalde familie daar kan je soms ook niet normaal langs, maar dan bel je toch ook niet de gemeente.

  16. Wat een reactie weer. Bedrijfs auto’s mag je bij je huis hebben staan. Maar er staan VW golfjes en kormelink busjes op de stoep. Als je een werk auto meeneemt van je werk, hoort niemand daar last van te hebben. Er zijn prima alternatieven voor die busjes. En als dat niet bevalt, gewoon lekker naar de zaak brengen. Zo komen immers toch elke avond in Rietmolen.

  17. @Bianca,

    Je hebt het over een overbuurman die niet kan inparkeren? Zo te lezen zijn ziij dus verantwoordelijk voor die stenen, beetje zielig om hier mensen en huisnummers te gaan noemen.

    En om er nu een ” bepaalde familie” uit de kievietstraat bij te halen dat heeft natuurlijk totaal geen nut, appels en peren moet je nooit met elkaar vergelijken.

    Ik zou deze discussie maar eens stoppen en bij de desbetreffende huizen gaan bemiddelen om zo tot een goede oplossing te kunne komen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven