Bestuurder raakt gewond tijdens ongeval

dsc04767NEEDE – Een bestuurder van een personenauto is zondagmiddag 21 april tegen 14.45 uur behoorlijk gewond geraakt tijdens een ongeval op de Diepenheimseweg. De man moest door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd worden. Hij is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Enschede. De inzittenden van de andere auto kwamen – wonder boven wonder – met de schrik vrij. De auto’s kwamen ter hoogte van de Bielemanweg (ter hoogte van camping den Blanken) met elkaar in botsing. Een voorrangsfout is waarschijnlijk de oorzaak. De schade aan de auto’s is enorm te noemen (zie foto’s). Beide auto’s werden afgesleept door Iliohan uit Borculo. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Getuigen werden ter plaatse gehoord.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3634]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Bestuurder raakt gewond tijdens ongeval”

  1. gevaarlijke weg de diepenheimseweg.in het verleden al veel ernstige ongelukken gebeurd.word veel tehard gereden en dat in combinatie met al die bomen levensgevaarlijk.

  2. so te zien is het wel harde botsin gewees de greise auto heef bes wel deuk aan vookant hopeluk kunen ze het nog maken

  3. Het ware verhaal is dat de bestuurder van de grijze auto onwel is geworden en op de verkeerde weghelft is gekomen en hierdoor frontaal op de andere auto gebotst is. De bestuurder van de grijze auto wist niks meer van het hele gebeuren.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven