Uniek strand in dorpsstraat van Ruurlo

Beachvolleybal-TornaxRUURLO – Op zondag 14 augustus organiseert Volleybalvereniging Tornax tijdens de Reurlse Pompdagen een beachvolleybaltoernooi midden in de Dorpsstraat. Volleyballers die het aandurven, kunnen zich met een team opgeven om voor lokaal publiek een gooi te doen naar de felbegeerde titel. Ruurlo’s beachvolleybalkampioen 2016, dat klinkt toch als muziek in de oren? Beachvolleybal is in Nederland een enorm populaire sport. Hoewel Ruurlo niet aan zee ligt, wordt speciaal voor dit toernooi een zandstrand aangelegd. Voor de kids tussen de 12 en 16 jaar is er een open inschrijving en zal bij voldoende animo een jeugdtoernooi plaatsvinden. Daarbij zal worden gespeeld in teams van 4 personen. Bij de senioren wordt gespeeld in teams van 2 en 3 personen. De recreatievelingen kunnen spelen in mixteams van 3 personen waarbij er te allen tijde tenminste 1 dame in het veld dient te staan. Binnen de prestatieklasse (vanaf 1e klasse niveau) wordt 2 tegen 2 gespeeld.

Het gehele toernooi vindt plaats van ±12:00 uur tot 20:30 uur. Indien er bij de jeugd voldoende inschrijvingen zijn, zal het jeugdtoernooi plaatsvinden van ±12:00 uur tot 15:00 uur. De andere teams zullen starten tussen 14:00 uur en 15:00 uur.

Durf jij het aan om tijdens de Reurlse Pompdagen lekker in het zonnetje, met de voeten in het zand, een paar potjes te beachvolleyballen? Twijfel dan niet en geef je direct op voor het Tornax Beachvolleybaltoernooi 2016. Oja… voor senioren is het inschrijftarief slechts € 15,- per team, voor de jeugd zijn de kosten € 5 per team.

Opgeven kan via de website van Tornax: www.tornax.nl/beachvolleybaltoernooi of via [email protected]. Tot dan!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven