Veel kijkers bij Eibergse kunstenares

Jenneke Brunnekreeft met bezoekers Landelijk AterlierweekendEIBERGEN – Kunstenaar Jenneke Brunnekreeft uit Eibergen kijkt met een voldaan gevoel terug op haar deelname aan het 1e Landelijk Atelierweekend. Dit jaar werd dit evenement voor het eerst georganiseerd als onderdeel van de Nationale Kunstweek (5 t/m 13 november). In haar Atelier Zwierige Penseel heeft Brunnekreeft kunnen rekenen op een grote bezoekersopkomst. Zowel zaterdag als zondag namen belangstellenden een kijkje in haar atelier. Echt boven verwachting aldus de kunstenaar. Doel van het Landelijk Atelierweekend was om de belangstelling voor beeldende kunst in het algemeen en de bekendheid van Nederlandse beeldende kunstenaars en hun werk in het bijzonder bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. En dat is zeker gelukt in het atelier van Jenneke Brunnekreeft.  Het geeft haar een goed gevoel dat ze heeft meegedaan aan het atelierweekend.

Velen hebben genoten van de tentoonstelling met levendige portretten van mens en dier gemaakt door Brunnekreeft in Atelier Zwierige Penseel.  Maar ook de landschappen gemaakt door haar vielen in de smaak bij de bezoekers. De Nationale Kunstweek duurt nog tot en met 13 november.

Daarom verzorgt Jenneke Brunnekreeft op woensdag 9 november van 14.00-17.00 uur een demonstratie portretschilderen in haar atelier aan de Hagensweg 3 in Eibergen. Een ieder is van harte welkom deze middag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven