CDA op werkbezoek in Geesteren en Gelselaar

GEESTEREN/GELSELAAR – Op maandag 2 februari gaat CDA Berkelland een bezoek brengen aan Geesteren en Gelselaar. De fractie wil te weten komen wat er in de kernen leeft. Beide bezoeken zullen om 20.00 uur plaatsvinden in Café Geesink en bij de Klokslag.

Het bestuur en fractie zullen deze avond verdeeld worden over de beide kernen. Tijdens deze bezoeken zal gesproken worden met de beide belangenorganisaties, Geesterens Belang en Gelselaars Belang. Tevens worden, verenigingen, instellingen, bedrijven en met name inwoners van deze kernen uitgenodigd om met de CDA vertegenwoordigers in gesprek te gaan.

In het vervolg van 2009 zullen de andere kernen van Berkelland bezocht worden en zal met diverse belangenorganisaties gesproken worden over de stand van zaken van Berkelland en de plannen voor de toekomst voor zowel de organisaties alsmede de gemeente Berkelland.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven