Chris Timmerije beste biertapper

Links winnaar Chris Timmerije samen met ondernemer Rob Dolphijn en de juryleden Richard Giesen, Wim Gude, en Marcel PrinsRUURLO – Ruurloër Chris Timmerije (32) is donderdagavond in café De Noaber uitgeroepen als beste biertapper van Ruurlo. Een vakundige jury van bierbrouwer Grolsch beoordeelde de 16 deelnemers die meededen aan deze wedstrijd.

“We hebben dit voor het eerst  hier in Ruurlo georganiseerd samen met ondernemer Rob Dolphijn. We zijn tevreden met de aanmeldingen. Het was voor ons niet moeilijk om de winnaar er uit te halen, na een paar rondes zagen we het al meteen. Een biertje tappen lijkt simpel maar dat is het niet”, aldus Richard Giesen vertegenwoordiger van De Klok dranken.

Volgend jaar zal de tweede biertapwedstrijd gehouden worden in Café De Noaber. Iedereen kan zich daar voor aanmelden.

[nggallery id=42]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Chris Timmerije beste biertapper”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven