Eibergse kermis krijgt overdekt podium

EIBERGEN – Tijdens de voorjaarskermis van 17 tot 20 april zal Stichting Draaimolen een groot overdekt podium plaatsen om en nabij het kermisterrein. Op de vrijdagavond is er een karaoke-wedstrijd, gepresenteerd door Andre Nijman, bekend van Jovink en de Voederbieters.

Op zaterdagmiddag zal er een optreden plaatsvinden speciaal voor de kinderen. Zondagmiddag tijdens en na de voorjaarsmarkt gaan twee bands een spetterend optreden op het podium verzorgen. Verder gaat de stichting Eibergse ondernemers proberen te enthousiasmeren om zich op het podium te presenteren.

Op de kermismaandag is er een Eibergs Open Podium waar bands de gelegenheid krijgen hun talenten te tonen, het moeten wel bands zijn waar minimaal één Eibergenaar in speelt. Mensen die mee willen doen aan de Karaoke-wedstrijd kunnen zich opgeven. Ook bands die hun kans willen grijpen om zich aan het publiek te presenteren kunnen zich aanmelden.

U kunt zich aanmelden op de volgende e-mailadressen
[email protected]
[email protected]

Meer informatie op: www.stichtingdraaimolen.nl

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Eibergse kermis krijgt overdekt podium”

  1. klasse eindelijk weer voldoende bands tijdens de kermis! Hopen dat ’t goed loopt dit jaar…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven