‘Fienpreuvers’ winnaar Schlagerfestival

De Fienpreuvers gingen uit hun dak op het SchlagerfestivalEIBERGEN – De Fienpreuvers uit Holten hebben zaterdagavond het Schlagerfestival gewonnen. Met het nummer ‘Keunedarp, ’t is wier carnaval’ belandde de vereniging op de eerste plek. Burgemeester Hein Bloemen overhandigde de grote beker aan de carnavalisten uit Twente.

Tweede werd Hola uit Haaksbergen. Carnavalsvereniging De Vlaemuze namen de derde plek mee naar huis. Ruim 450 mensen genoten van de optredens in de grote zaal van de Klok. Volkszangers Hein Migchelbrink en John Enter waren ook van de partij. De twee zangers zorgde voor Hollandse klanken.

Het festival werd georganiseerd door Orca een stichting die bestaat uit drie carnavalsverenigingen uit Eibergen.

[nggallery id=82]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “‘Fienpreuvers’ winnaar Schlagerfestival”

  1. He jongens
    het was grandioos vrijdagavond
    tot de volgende keer in holten en met veel versiering

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven