Haarloër zoekt amateur fotografen

Berkellander Leo Roest is op zoek naar amateur fotografen voor een nieuwe fotoclubBERKELLAND – Haarloër Leo Roest roept alle amateur fotografen in Berkelland op. De ondernemer die een computerzaak in Eibergen runt, en in zijn vrijetijd veel fotografeert wil graag een fotoclub voor Berkellanders oprichten. Als het plan slaagt dan heeft Berkelland zijn eerste fotoclub.

De activiteiten van de club moeten nog ingevuld worden. “Er is wel een basis, gezamelijk foto’s maken in de gemeente, elkaars foto’s beoordelen en bijeenkomsten over hoe je de kunst van fotografie onder de knie kunt krijgen”, aldus Roest.

Heeft u intresse?, meld u dan aan! Voor meer informatie kunt u bellen met Leo Roest: 0545-221693/06-29 50 11 48 of stuur een mailtje naar [email protected]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Haarloër zoekt amateur fotografen”

  1. Mooi idee.

    Mocht het van de grond komen , dan doe ik graag mee.
    Ben zelf ook een amateur, maar ik denk dat je een heleboel kunt leren van elkaar.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven